0

Atraktivni Venera Bike bicikli posebno dizajnirani za dame

Atraktivni Venera Bike bicikli posebno dizajnirani za dame

FOTO: Atraktivni Venera Bike bicikli posebno dizajnirani za dame

"Fashion serija" bicikala Venera Bike-a je pravo osveženje na tržištu, budući da u raznolikoj ponudi ima izbor za svaku damu, koja praktikuje kulturu vožnje bicikla.

Kolekcija specijalno dizajniranih bicikala, prilagođena je najnovijim trendovima.

Cilj kreatora “Fashion bicikala” bio je neobičan dizajn, ali i da istovremeno budu udobni.

Predstavljamo nekoliko Fashion bicikala za dame sa stilom, sa ukrašenim sedištima, blatobranima i lancobranima, koji su povoljni, udobni i atraktivni.

POLKA DOT - motiv je prisutan još od 1933. godine,1975. se raširio u modnoj industriji i traje sve do danas. Po prvi put je atraktivan u svetu i na biciklima Visitor. Cena je 17.699 dinara, 19.499 dinara i 22.899 dinara.
http://www.venerabike.com/Bicikle/Polka-dot/790/

SWEET BEE - Neke devojke misle da je nemoguće voziti bicikl u suknji, a mnogi da je za vožnju bicikla dozvoljena samo sportska oprema, dok ovaj model pokazuje potpuno suprotno. Cena: 17.899 i 19.699 dinara.
http://www.venerabike.com/Bicikle/Sweet-bee/796/

FLEUR – 24 - Mala cvetna haljina: modna fantazija koja vraća romantiku. Cvetni motivi daju mladalački i svež izgled, a to kako izgledate, uticaće i na vaše raspoloženje, te nećete skidati osmeh sa lica. Može se voziti uz baletanke, patike, ali i elegantno obučeni ili u teksas jaknici. Cene su 17.100 dinara i 17.999 dinara. http://www.venerabike.com/Bicikle/Fleur/797/

FLOWER POWER  je bio slogan koji se koristio kasnih 60-ih ranih 70-ih godina kao simbol nenasilne ideologije. Flower power je takođe uključivao razne akcije tinejdžera, kao što su davanje cveća policajcu ili stavljanje cveća u revolvere i pištolje kao znak mira, a ne rata. Snaga ljubavi, bratstva i solidarnosti povezali su se u poznatom sloganu "Vodite ljubav, a ne rat", što je sada i na Visitor biciklovima. Cena: 17.100, 18.999 i 22.899 dinara.
http://www.venerabike.com/Bicikle/Flower-power/791/

MOCHA CAFFE – Za urbani modni stil, popnite se na potpetice i osvojite grad. Boja bicikla je rose gold, kao kod Iphone telefona nove generacije.
Cena je 19.098 dinara i 20.899 dinara.
http://www.venerabike.com/Bicikle/Mocha-caffe/789/

FLOURISH PLUM - Ljubičasta je još jedna boja u nizu koja će obeležiti leto 2016. Ljubičasta je boja otmenosti, a smatra se i “kraljevskom bojom”. Ženstvena je i romantična podrazumeva luksuz i imućnost. Sa druge strane, zbog izrazito male zastupljenosti u prirodi, obeležava jedinstvenost i unikatnost.
Cena je17.799 i 19.599 dinara.
http://www.venerabike.com/Bicikle/Flourish-plum/794/

CITY CAFFE - Putovanje u budućnost kroz prošlost. Već nekoliko godina unazad trend poslovnih ljudi u svetskim metropolama je upravo bicikliranje do posla, pa se mogu videti doterani, izbrijani i namirisani muškarci, sa aktn tašnama, kako zavrnutih nogavica okreću pedale do svojih kancelarija. 
Cena: 17.899, 19.900 i 23.099 dinara.
http://www.venerabike.com/Bicikle/City-caffe/788/

VENERA CLASSIC bicikl iz kolekcije FASHION bit će ukras ulice u svakom gradu. Proizvodi se u dve verzije sa kontra glavom i sa zadnjim menjačem šest brzina. Ram je u stilu holandskog retro bicikla koji obećava udobnost pri vožnji te dopušta spuštanje noge i stajanje bez silaženja sa sedišta.
Dizajn na biciklu je modernog retro stila. Cena: 17.899, 19.599 dinara.
http://www.venerabike.com/Bicikle/Venera-classic/792/

Odaberite bicikl koji vam najbolje odgovara, obucite svoju najdražu kombinaciju i krenite. Stići ćete brže nego automobilom ili autobusom, a primetiće vas i oni koji se ne okreću za autobusom.

Venera Bike iz Subotice je od 2003. godine jedan od vodećih proizvođača i veleprodaja bicikala i opreme za biciklizam u Srbjii. Vlasnici su više brendova bicikala Visitor, Scoout, Explorer i Venssini, koje sami sklapaju i dizajniraju. Iza svakog proizvoda stoje majstori koji su svoje iskustvo stekli još u nekadašnjoj najpoznatijoj fabrici Partizan iz Subotice.

Imaju ovlašćene distributere i servisere na celoj teritoriji Srbije, praktično u svakom gradu tako da se mušterije mogu uzdati u potpunu podršku servisom i rezervnim delovima godinama nakon kupovine. 

Ostale proizvode iz bogate ponude Venera Bike možete pogledati i naručiti putem sajta ili fejsbuk stranice.

 

VeneraBike chat ×